لازانیا
لازانیا یکی از غذاهای سریع و خوشمزه مربوط به کشور ایتالیا می باشد که از لایه های ۳ گانه ورق پاستا تهیه شده است. نام دیگر لازانیا خمیر بزرگ است. شاید برایتان جالب باشد که چرا خمیر بزرگ؟ همان طور که مشخص است ورقه های لازانیا یک سری برگ های بزرگ از پاستا است که روی هر کدام به صورت ورقه ورقه مواد ریخته می شود واین ورق های پاستا روی آنها گذاشته می شود. یعنی یک لایه همان برگ بزرگ پاستا و یک لایه مواد سس گوشت و یا مایه ماکارونی و مجدد همین روند تا ۳ الی ۴ لایه ادامه پیدا می کند تا مرحله آخر اخرین ورقه لازانیا گذاشته می شود و پنیر و سس معروف لازانیا یعنی سس بشامل روی آن ریخته می شود. برای پخت مواد میانی لازانیا معمولا از گوشت و پیاز استفاده می شود همانند مایه ماکارونی اما امروزه و با توجه به ذائقه افراد خانواده می توانید مواد دیگری همچون قارچ، نخود فرنگی، مرغ، هویج و ذرت نیز اضافه کنید. همان طور که گفتیم در تهیه مواد میانی لازانیا از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. گوشت چرخ کرده حاوی ۴۲ گرم پروتئین در هر ۱۸۰ گرم می باشد و اگر از نوع لخم و بدون چربی گوشت گوساله تهیه شود بسیار سودمند می باشد و در هر ۱۸۰ گرم آن می تواند ۶ گرم چربی پیدا کرد. این گوشت در میان بهترین منابع غذای رژیمی حاوی کراتین سرشار است. همانطور که می دانید و به وضوح مستند است، این ماده مغذی به بدنسازان کمک می کند آهن بیشتری جذب کنند و به نوعی محرک رشد عضله است. این ماده غذایی یکی از سالم ترین انواع گوشت قرمز است. حتماً آن را امتحان کنید و در تهیه استیک از آن بهره ببرید. در ضمن، این گوشت فوق العاده سرشار از روی است. یک ماده معدنی که منجر به افزایش فرآیند تولید تستوسترون می شود .laughenlightened

لازانیا سرزمین غذا ایتالیا غذالند

مواد لازم
گوشت چرخکرده : نیم کیلو
پیاز : دو عدد متوسط
رب گوجه : ۴-۵ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه : 1عدد
لازانیای نیمه آماده : یک بسته
پنیر موزارلا : نیم کیلو
پنیر پارمزان : به مقدار لازم
سس بشامل : دو پیمانه
ادویه لازانیا که داخل بسته است
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت
 مرحله 1
ابتدا پیاز رو خرد میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدهیم. آنقدری که سبک و طلایی شود.

 مرحله 2
گوشت را به پیاز ها اضافه میکنیم و مجددا با حرارت خیلی ملایم تفت میدهیم.

 مرحله 3
رب را در ظرفی جدا گانه در کمی روغن تفت میدهیم و به گوشت اضافه میکنیم.

 مرحله 4
فلفل دلمه ای را با پیاز تفت میدهیم .

 مرحله 5
سپس به رب و گوشت اضافه می کنیم.

 مرحله 6
ظرفی را که اندازه مناسبی دارد و طاقت دمای فر را هم داشته باشد انتخاب میکنیم. کف و دیواره ها را کاملا چرب میکنیم.

 مرحله 7
ابتدا یک لایه لازانیا را میچینیم و روی آن کمی پنیر میریزیم و بعد مواد گوشتی را اضافه میکنیم.

 مرحله 8
روی مواد گوشتی سس بشامل را پخش میکنیم و باز کمی پنیر روی سس میریزیم و لایه ی بعدی لازانیا را میچینیم.

 مرحله 9
مراحل را آنقدر ادامه میدهیم که ظرف پر شود.

 مرحله 10
روی لایه ی آخر لازانیا مواد گوشتی را کامل پخش میکنیم و روی آن را با پنیر ها میپوشانیم.

 مرحله 11
مواد گوشتی را به مقدار کافی روی لازانیا ها بپوشانید که بعد از پخت گوشه ها خشک نشود.

 مرحله 12
در نهایت میگذاریم داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه برای حدود ۴۰ دقیقه بپزد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : لازانیا , مرحله ,گوشت ,مواد ,میکنیم ,لایه ,مواد گوشتی ,میکنیم  مرحله ,اضافه میکنیم ,مواد میانی ,میانی لازانیا ,اضافه میکنیم  مرحله ,مواد میانی لازانیا
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Stephen آسیب های اجتماعی و مجازی آسانسور والپیپر های زیبا | والپیپر های HD خبرنامه بازار عمده فروشی ایران ام دی اف ملامینه هایگلاس فروش عمده خدمات دانشجو خرید فروش لوازم مصرفی پزشکی بجنورد نمونه سوالات برق صنعتی درجه ۱ Justin