دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن.
ابتدا پیاز را تفت داده و گوشت را نیز به همراه پیاز تفت می دهیم.
سبزی هارا نیز مقداری تفت می دهیم تا پخته شود.
سپس حبوباتی را که از قبل خیسانده و مقداری پخته شده است و سبزی ها را به پیاز و گوشت در حال پخت اضافه می کنیم و تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم.
مواد مخلوط شده را در برگ ها ریخته و می پیچیم، در قابلمه ای گذاشته برای مدت 1.5 الی 2 ساعت اجازه می دهیم تا بپزد.
درباره این سایت