دوناتcheeky

عکس اصلی دستور دونات
با این اندازه ها 20 تا دونات تپل درست میشه. من اندازه ها رو نصف کردم و 15 تا دونات متوسط درست کردم. رسپی از آشپ.بیشتر
rezvani.s
rezvani.s
همه را ببینیدتراکنش بر روی دستورhaji hoseini arezo postchi rezvani.s zahra sanei 4 نفر این دستور را درست کردند
کوک اسنپ‌ها

مواد لازم    
6 نفر و بیشتر
1 لیوان شیر (معادل 240 گرم)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری (معادل 8 گرم)
2 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری نمک
70 گرم کره نرم شده
3 قاشق غذاخوری شکر
4 لیوان آرد (معادل حدودا 500 گرم)
مراحل    
2 ساعت
1 لیوان شیر رو ولرم کنید به حدی که انگشت رو نسوزونه بعد بهش1 ق غ شکر اصافه کرده و هم بزنید.
بعد 1 قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری رو روش پاشیده وظرف رو 10 دقیقه با دربسته، تو جای گرم، قرار بدید تا خمیرمایه عمل بیاد. (پف میکنه و روش کف آلود میشه، درغیر اینصورت، مایه خمیر فاسد بوده و عمل نکرده)

  
توی طرف دیگه ای، تخم مرغ ها + نمک + کره نرم شده + 3 ق غ شکر (به نظر من میشه 5 قاشق هم ریخت) رو کمی با همزن دستی بزنید، بعد مایه خمیر رو اضافه کرده و حدودا 3 ونیم الی 4 لیوان آرد الک شده اضافه کنید، تا حدی آرد بزنید که خمیر نرمی بدست بیاد، مواد رو با دست مخلوط کنید و ورز بدید، تا حدی که خمیر بدست نچسبه آرد اضافه کنید، زیادی نریزید که خمیر سفت میشه.
10 دقیقه خمیر رو ورز بدید با روی سطح کار بکوبید

  
بعد روی ظرف خمیر رو با حوله بپوشونید و توی محل گرمی اجازه بدید 1 ساعت بمونه تا حجمش دوبرابر بشه
  
عکس خمیر حجیم شده هم میتونید ببینید.
تو این مرحله، اگه توی خمیر انگشت بزنید جای انگشتتون پُر نمیشه. بعد با کمی ورز دادن پف خمیر رو بگیرید.
  
حالا چونه های کوچیک از خمیر بردارید و با کف دست صاف کنید و وسطش رو با یه کاتر دایره دربیارید، یا اینکه خمیر رو با وردنه باز کنید و کاتر گرد بزنید، به جای کاتر میتونید از دهانه ی یک لیوان، وبرای دایره کوچیک، از در بطری نوشابه استفاده کنید.
  
من و دخترم چندتا دونات مینیاتوری هم برای دخترِ دخترم () درست کردیم، ینی دونات رو به اندازه ی دایره های کوچیک میانی درنظرگرفتیم و برای دایره ی توش از سر ساده ی ماسوره استفاده کردیم.
  
کف یه سینی رو چرب کنید و دونات ها رو توش بچینید و روش رو با حوله بپوشونید و نیم ساعت دیگه استراحت بدید. بعد به آرومی دونه دونه برداشته و توی روغن داغ و نسبتا زیاد، سرخ کنید.
توی تابه ی کوچیک روغن بریزید تا روغن کمتری مصرف کنید.
  
وقتی یه طرف دونات کمی طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه هم نیمه سرخ بشه بعد دوباره برگردونید تا کامل طلایی بشه. اینطوری سرخ کردن توی دومرحله، باعث میشه بیشتر پف کنه و کامل مغزپخت بشه

  
بعد روی دستمال آشپرخونه بذارید تاروغن اضافش گرفته بشه،
  
بعد با پودر قند یا گاناش تزیین و سرو کنید.
  
برای گاناش به نسبت مساوی از خامه و شکلات تخته ای استفاده کنید، مثلا 50 گرم شکلات تخته ای خرد شده و 50 گرم خامه رو مخلوط کرده و روی بخار کتری بذارید وهم بزنید تا کامل یکدست بشه، بعد روی دونات بریزید، یا دونات رو توی طرف گاناش بزنید تا یک طرفش کامل آغشته بشه، و روش ترافل رنگی بپاشید. گاناش وقتی خنک میشه خوشمزه تر میشه.
میتونید گاناش رو توی قیف بریزید و روی دونات ها رو زیبا تزیین کنید. طعمش فوق العاده میشه.
  
یه مدل روکش دیگه هم بهتون میگم برای اونایی که شکلات دوست ندارن، 1/4 پیمانه پودرقند رو با 1 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و روی دونات ها بریزید.
این روکش شیرین، برای روی رول دارچینی هم استفاده میشه و خیلی نون ها و شیرینی های دیگه
  
بافت دونات رو توی عکس میتونید ببینید.
  


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دل داده ام سئو سایت William چت روم | چت | شهگل چت | مهگل چت | گل چت پنجره دوجداره اصلاح طرح لبخند - ارتودنسی - ایمپلنت Lisa Heather قالب های فارسی وردپرس 3 کار و فناوری